Category

Как да съживите работното си облекло тази година

< >

Пазарувайте външния вид

Се отправихте обратно към офиса? Ако сте се върнали в офиса или скоро се отправяте към офиса и се нуждаете от нов гардероб или просто искате да съживите вашия стил, имам вдъхновяващ потърс за вашето работно облекло! Ето как да съживите работната си екипировка тази година, която няма да прекъсне банката ви с тези гардероби-есенциални. Възползвайте се максимално от работния си ден с тези универсални парчета, които можете да превърнете в красиви офис тоалети. Те са точно това, от което се нуждаете за повиквания за Zoom, лични срещи и след това!
Ако пазарувате на бюджет, съсредоточете се върху тези основни неща от обратната работа. Започнете с неутрални парчета, които можете да носите и замествате с различни парчета, щампи и текстури.

Обратно към работната екипировка Основни неща

< >

Топ/блузи: Топс с вълнуващи детайли като плисета, ръбове или лъкове ще накара вашия тоалет да се раздели на заседанията на борда или случайните петък на работа. Можете също така да изберете огромен връх, който е модерен, но все още подходящ за бизнеса. Ако искате да го играете безопасно, изберете основни парчета като бяла блуза, риза от шамбре или дори копринена блуза. Други опции включват блуза с лък, ръкав за развълнуване или карирана блуза.
Палто: Модното палто е задължително за онези студени дни за зимен сезон. Той е не само функционален, но и ви държи топло и удобно, защото покрива много от тялото ви. Дълъг тренч палто или вълнено палто е изключителен избор, тъй като и двете са безвременни скоби, които изглеждат добре на всички типове тяло.
Кардиган: Кардиганът е идеален избор за лесно наслояване. Той е идеален в офис, в който сте склонни бързо да изстинете. Ако навън не е толкова студено, изберете много по-леки жилетки като жилетка от памучна смес.
Плат пуловер: Шикочен плетен връх за зимен сезон, който може да бъде облечен нагоре или надолу в зависимост от случая. Например, сдвоете го с пола с молив за официални събития и я сдвоете с дънки или гамаши за ежедневни дни на работа. Можете също така да изберете пуловерна рокля, за да изглеждате по -малко небрежно.
Работни панталони: изглеждайте полирани и професионални, като носите чифт работни панталони. Той не само съвпада с много от вашите върхове, но и гарантира, че ще останете удобни през целия ден. Инвестирайте в цветове на неутрални панталони като флот, черно, сиво, бежово или кафяво. С тези цветове на панталоните сте в състояние да носите универсални върхове и блузи. Панталоните от каки са чудесен вариант, тъй като вървят добре с почти всичко. Когато сте придобили най -важното, тогава можете да добавите цветове и модели по ваш избор. Можете също така да изберете панталони с тънки, товарни панталони или дънки с прав крак за ежедневни работни дни.
Ботуши: Двойка шикозни ботуши или обувки са чудесен начин да изглеждате полирани и професионални през по -хладните дни. Потърсете неутрални цветове, които съответстват на много от гардероба ви, като кафяв, черен, сив и т.н. Ботушите са добри, ако търсите нещо по -топло от обувките.
Чанта: За вашите фирмени тоалети е необходима шикозна и професионална чанта, особено по време на тези основни срещи и презентации. Някои опции включват чанта с кръстосано тяло, куфар, чанта за тота.
В допълнение към координирането на работните тоалети, помислете за опаковане на допълнителна чанта с тези задължителни предмети: чанта за тота, калъф за лаптоп/iPad, зарядно, химикалки/моливи и малък тетрад. Попълвайки чанта с тези предмети, вие сте готови за каквото и да носи денят!
Според мен тези STnull