Category

Създайте свое собствено усещане за мода, както и стил с разкъсани гамаши DIY!

Кендъл Дженър ни показа метода за това как точно да го оправим с разкъсани гамаши, както и оттогава, разкъсаните гамаши DIY са взели света на модата от буря. PYTS по целия свят не може да получи достатъчно от този моден модел на DIY, който изглежда, както и защо не. Той е готин, удобен, шик, може да се изпълнява в методи на газалион, както и връща докосване на модата от 90-те- когато това е направено на деним, както и на дънки. Така че без много обожание, както и тъй като ние ще ви покажем повече на разкъсани гамаши DIY, нека вървим напред, както и да ги открием всички. Погледнете, както и вземете гамаши сега!
Ето видео за това как точно да направите собствените си разкъсани гамаши DIY

Много методи за това как точно да стилизирате, както и парадирането на черни разкъсани гамаши
Има много завладяващи двойки с черни разкъсани гамаши. Сега забавната част с черни разкъсани гамаши ще бъде да изберете да отидете на ахроматично, което е черно на бяло, монотонно, което е черно на черно или хвърляте в поп цвят- жизнен връх в различни шарки, отпечатъци , структури или плътни блокови цветове в себе си, с черни разкъсани гамаши. Следователно имате различни модни изявления, които да парадирате всеки ден. Както и с черни разкъсани гамаши, можете да имате и цяла гама от обувки, които да носите, така че не забравяйте да не забравяйте да се запасите с любимите си.
Можете дори да отидете всички повлияни от звездата Аштън Ъруин за външния вид този зимен край или началото на пролетта. Двойка черни разкъсани гамаши, с черен връх без ръкави, както и поп цвят в кертс до мароничен засенчен шал, обрат за краката, както и горещи червени устни, сдвоени с подходящите аксесоари, защо не? Точно тук е вашата реплика!

Източник: polyvoreimg.comthinking за точно как да хвърлите някакъв джаз на тържеството за рожден ден, на който сте били поканени, модни разумни? Чифт черни разкъсани гамаши с бяла риза, както и кожено яке за ранния вечерен рожден ден, ще ви накара да се откроите като дива. Сдвоете го с нюанси за очите, както и чанта за съединител или кожена чанта, както и вие бихте били височините на модерната мода сред Pyts – дори жената за рожден ден би искала да разбере защо сте я откраднали гръм. Не пропускайте да не забравяйте да носите горещите си червени устни за през нощта, както и ако това е парти за ранна вечер, вървете с атрактивни знойни кафяви за устните. Бутбол с дължина на глезена за краката завършва външния вид.
Източник: AllWomenstalk.comle’s рокля за филмите, като звездите, които виждаме на сребърния екран. както и не е нужно да харчим бомба за същото. Двойка черни разкъсани гамаши, може да бъде сдвоена с памучен плот в неутрални тонове, както и с дънково яке за топлина. Отворените сандали или римските обувки ще бъдат методът на подходящ метод за завършване на модното изявление. Много малки аксесоари, както и горещи червени устни с нюанси за филма за ранна вечер, защо не? Това е поглед, който е толкова горещ, както и Haute за филмите.

Източник: Blownpaperbags.comout на дата на филм с него, след това трябва да рокля за случая. Ако искате докосване на причудливост, чифт черни разкъсани гамаши биха били добре. Носете го с черен връх на врата на лодка, както и добавете в вливане на неутрален тонизиран палто за вечерта, за да останете топли. Изявлението на врата в златни тонове би било най -доброто за аксесоари, както и чанта, за да се спръска на раменете с горещи червени устни за компания, завършва външния вид. Ботушите с дължина на токчетата или глезена могат да се използват за Divaish Touch, за да се намери.
Източник: Wheetoget.itfor a Fun Night Out с момичетата, както и трябва да не искате да се възползвате от всички хории като другите, можете да парадирате с много малкото докосване като принцеса. Изглеждайте горещо в чифт черни разкъсани гамаши, сдвоени със светло оцветен плот на реколтата, както и чифт Converse за краката. Сенките за очите са задължителни, както и тъмно оцветено вечерно яке завършва външния вид, с голи устни. Кендъл Дженър, Холивудски празник, ни показва как точно да извадим този външен вид!

Източник: Glamradar.com За фитнес центъра също може да се използва чифт черни разкъсани гамаши за леки упражнения. Бикини топ с гамаши би направил прекрасно модно изявление, както и да го сдвои с черно подрязано палто, когато не работите, би било още едно модно изявление за вашия метод извън рутината или в едно. Носете черните си нюанси, както и пътуването или се карайте до фитнес центъра като дива.
Източник: Attirelle.comoff, за да се мотаете с приятелите над кафето този уикенд, както и да искате да изглеждате страхотно под затъмняващото вечерно слънце? Певецът, както и актьорът от Холивуд, Тейлър Суифт ни показва как точно да сдвояваме светло черните разкъсани гамаши с пастелния тийз на Maroon. Тя използва маратонките си като професионалист, както и парадира и с червените устни. по -скоро прост, но изумителен метод, за да превърне вечерта моден момент, еnt it?

Без значение как точно планирате да разкъсате черните гамаши, винаги има поп цвят, който можете да добавите, за да направите модно изявление да оживее с тях. Например, отпечатан бял дълъг връх може да се използва с чифт черни разкъсани гамаши, както и с дълга верига за компания, за да се направи очарователно изявление.
Източник: Hardonclothes.com.
Да, можете, както и точно тук, няколко изявления, които трябва да следвате!
Източник: eBay.com [SC: MediaD]
Желаеш цвят, получихме ти цвят. С пролетта наоколо, както и лятното време скоро да последваме, ние вярвахме в привличането на тонове на оранжево, за да разпръсне модните изявления. Оранжевите изрязани гамаши са за тези, които обичат да парадират с твърди цветове, когато настроението наоколо е всичко сиво. както и това е приветливо модно изявление.
Източник: Dresshead.comAse Hello to Smithidaty оформените гамаши, които украсяват краката, целия метод към талията. Те могат да се използват с къси ризи, ризи на курта, дълги, както и къси курти, върхове с дълги туники, топове на салвар, както и дори западни блузи.
Източник: Rackcdn.com За физическата фитнес Conious Woman, както и ако желае да изглежда супер привлекателна на ежедневните си джоги, тя също може да парадира с жизнени или монотонно (цветно) нарязани гамаши като професионалист. Това е изявление за гледане, както и външният вид е завършен с чифт маратонки с обратни обувки в неутрални тонове.
Източник: Cichic.com Може просто да инвестирате в лека жива двойка нарязани, както и пришити отрязани гамаши тази пролет, както и през лятото, които могат да бъдат сдвоени с безброй разнообразие от върхове, както и тениски, според вашия вкус . Това би било тотален вид с обувки Oxford за краката за полу официален вид или с маратонки за облицовка.
Източник: selectandyou.comcut гамаши не се предлагат в един размер, което означава, че дори плюс жените могат да ги носят. Това, което виждаме тук, са илюзии, произведени от модели, както и отпечатъци, които крият отпуснатите крака, както и с изрязан черен силует отстрани на краката, за да произвеждат повече дължина, както и илюзия за височина.
Източник: Shopify.Commesh отпечатани гамаши могат да се използват като професионалист към фитнес центъра или може би за разходка или вечерна разходка. Сдвояването му с тройник или отгоре към средната секция би било хубаво, ако не сте толкова удобни, както и много кожа. Можете също така да го сдвоите с реколта или къс тройник, както и да накарате главите да се обърнат.
Източник: Shopify. Носете графични печатни токчета или помпи, както и хрупкав връх, както и с кожено яке, за да подобрите външния вид. Горещите устни в червено биха се оправили за нощта.
Източник: Kamishade.com За стилна вечер с приятели, бихте искали да носите нещо кралско. Отговорът на изрязаните велурени велур би бил отговорът. Той може да бъде сдвоен с копринена риза, както и черно яке за комфорт, както и да не пропускате чанта, която да се държи с нюанси за очите. Токчетата са задължителни, за да се разпръсне погледа на вечерта.
Източник: Volusion.comgo Achromatic за празника на вечерята в бели изрязани гамаши, сдвоени с черни помпи, както и с черен връх. Много малки аксесоари тук за вечерта, само изявлението на врата. Пантални червени устни, както и направете здравословно модно изявление като дива.
Източник: Pinkqueen.ach харесвате анимационни герои, както и искате да парадирате с хлапето във вас, изрязаните гамаши сега се предлагат в голямо разнообразие от стилове, от които да изберете. Те могат да бъдат сдвоени с прости върхове, както и с тройници, на големи жилетки, както и с повече.
Източник: Aliexpress.comvelvet Лазерно изрязани гамаши, толкова сложни, както и красиви, могат да бъдат използвани за колежа, както и дори в петък за работа, както и не ще бъде повдигната вежда. Разсейването на зрителите може да бъде направено с правилното използване на аксесоари за изявления, както и обувки, използвани с тях.
Източник: Wheretoget.itif харесвате черни върхове, както и кожени якета, можете да ги сдвоите, както нашите звезди правят с вашите лазерни или типични модели на рязане на гамаши. Разгледайте Риана, както и жената Гага, която спортува няколко!
Източник: CollegeFashion.NetCelebrity Erin Wassan ни показва как точно сакото от неутрални тонове може да се използва за тотално ахроматичен вид с носения модел на рязане на десни гамаши.
Източник: Cooljunkie.comCelebrity Taylor Swift, когато отново ни показва как точно тя прави йога тренировка забавна рутина, като използва изрязани гамаши. Целият монотоничен вид не е подписаният й червени устни я прави да изглежда като различна дива, нали?
Източник: Laineygossip.comairport Fashion Alert от звездата Бела Хадид. Неутрално тонизирано тематично яке от 90 -те години с големи размери се използва над модела на рязане на гамаши, толкова фино, че едва забелязваме същото, но все пак се прави модно изявление, когато Оксфордс се използва на краката.
Източник: omwingle.coma бит mnt it?

Без значение как точно планирате да разкъсате черните гамаши, винаги има поп цвят, който можете да добавите, за да направите модно изявление да оживее с тях. Например, отпечатан бял дълъг връх може да се използва с чифт черни разкъсани гамаши, както и с дълга верига за компания, за да се направи очарователно изявление.
Източник: Hardonclothes.com.
Да, можете, както и точно тук, няколко изявления, които трябва да следвате!
Източник: eBay.com [SC: MediaD]
Желаеш цвят, получихме ти цвят. С пролетта наоколо, както и лятното време скоро да последваме, ние вярвахме в привличането на тонове на оранжево, за да разпръсне модните изявления. Оранжевите изрязани гамаши са за тези, които обичат да парадират с твърди цветове, когато настроението наоколо е всичко сиво. както и това е приветливо модно изявление.
Източник: Dresshead.comAse Hello to Smithidaty оформените гамаши, които украсяват краката, целия метод към талията. Те могат да се използват с къси ризи, ризи на курта, дълги, както и къси курти, върхове с дълги туники, топове на салвар, както и дори западни блузи.
Източник: Rackcdn.com За физическата фитнес Conious Woman, както и ако желае да изглежда супер привлекателна на ежедневните си джоги, тя също може да парадира с жизнени или монотонно (цветно) нарязани гамаши като професионалист. Това е изявление за гледане, както и външният вид е завършен с чифт маратонки с обратни обувки в неутрални тонове.
Източник: Cichic.com Може просто да инвестирате в лека жива двойка нарязани, както и пришити отрязани гамаши тази пролет, както и през лятото, които могат да бъдат сдвоени с безброй разнообразие от върхове, както и тениски, според вашия вкус . Това би било тотален вид с обувки Oxford за краката за полу официален вид или с маратонки за облицовка.
Източник: selectandyou.comcut гамаши не се предлагат в един размер, което означава, че дори плюс жените могат да ги носят. Това, което виждаме тук, са илюзии, произведени от модели, както и отпечатъци, които крият отпуснатите крака, както и с изрязан черен силует отстрани на краката, за да произвеждат повече дължина, както и илюзия за височина.
Източник: Shopify.Commesh отпечатани гамаши могат да се използват като професионалист към фитнес центъра или може би за разходка или вечерна разходка. Сдвояването му с тройник или отгоре към средната секция би било хубаво, ако не сте толкова удобни, както и много кожа. Можете също така да го сдвоите с реколта или къс тройник, както и да накарате главите да се обърнат.
Източник: Shopify. Носете графични печатни токчета или помпи, както и хрупкав връх, както и с кожено яке, за да подобрите външния вид. Горещите устни в червено биха се оправили за нощта.
Източник: Kamishade.com За стилна вечер с приятели, бихте искали да носите нещо кралско. Отговорът на изрязаните велурени велур би бил отговорът. Той може да бъде сдвоен с копринена риза, както и черно яке за комфорт, както и да не пропускате чанта, която да се държи с нюанси за очите. Токчетата са задължителни, за да се разпръсне погледа на вечерта.
Източник: Volusion.comgo Achromatic за празника на вечерята в бели изрязани гамаши, сдвоени с черни помпи, както и с черен връх. Много малки аксесоари тук за вечерта, само изявлението на врата. Пантални червени устни, както и направете здравословно модно изявление като дива.
Източник: Pinkqueen.ach харесвате анимационни герои, както и искате да парадирате с хлапето във вас, изрязаните гамаши сега се предлагат в голямо разнообразие от стилове, от които да изберете. Те могат да бъдат сдвоени с прости върхове, както и с тройници, на големи жилетки, както и с повече.
Източник: Aliexpress.comvelvet Лазерно изрязани гамаши, толкова сложни, както и красиви, могат да бъдат използвани за колежа, както и дори в петък за работа, както и не ще бъде повдигната вежда. Разсейването на зрителите може да бъде направено с правилното използване на аксесоари за изявления, както и обувки, използвани с тях.
Източник: Wheretoget.itif харесвате черни върхове, както и кожени якета, можете да ги сдвоите, както нашите звезди правят с вашите лазерни или типични модели на рязане на гамаши. Разгледайте Риана, както и жената Гага, която спортува няколко!
Източник: CollegeFashion.NetCelebrity Erin Wassan ни показва как точно сакото от неутрални тонове може да се използва за тотално ахроматичен вид с носения модел на рязане на десни гамаши.
Източник: Cooljunkie.comCelebrity Taylor Swift, когато отново ни показва как точно тя прави йога тренировка забавна рутина, като използва изрязани гамаши. Целият монотоничен вид не е подписаният й червени устни я прави да изглежда като различна дива, нали?
Източник: Laineygossip.comairport Fashion Alert от звездата Бела Хадид. Неутрално тонизирано тематично яке от 90 -те години с големи размери се използва над модела на рязане на гамаши, толкова фино, че едва забелязваме същото, но все пак се прави модно изявление, когато Оксфордс се използва на краката.
Източник: omwingle.coma бит m