Uncategorized

Био масло: Преглед, цена, как да използвате и ползите

хормони играят ярост на кожата ви или излагат на слънце през годините, които доведоха до това, че кожата е скучна? Е, био масло може да бъде отговорът на вашите неволи на кожата или поне това твърди марката. Нека разберем какво прави този продукт да събере подобни възторжени отзиви.
Тук ще ви преведем през всичко, което трябва да знаете за био масло.

Какво е био масло?
Био масло твърди, че намалява всякакви белези, белези или дори петнала кожа! Казва се също, че дори тонът на кожата, дарява младежката кожа и лекува дехидратиран епидермис. Едно от най -говорените за използването на био масло обаче е, че той намалява и изсветлява стрии. Но какво прави био маслото да работи като вълшебен еликсир за кожата? Това може да се декодира, след като научим за съставките, които правят био маслото това, което е.
[Също така прочетете: Хранителната стойност в маслото Moringa]
Био масло съставки
Био масло включва следните съставки:

Ботаника като календула Officinalis Flower Extract, който е известен още като масло от календула, масло от лавандула angustifolia, масло от лист от росмаринус rosmarinus, химтеми nobilis цветно масло
Витамини като ретинил палмитат (витамин А) и токоферил ацетат (витамин Е)
Маслената основа включва парафин течен, трисозононаноин, цетиарил етилхексаноат, глицин соджа масло, изопропил миристат, семена от семена на Helianthus annuus и бисаболол
Ароматът на розата за успокояващ ефект.
Други компоненти като парфум, бензил салицилат, алфа-изометил йонини, амил канела, цитронелол, кумарин, гераниол, евгенол, фарненел, хидроксицитронелал, хидроксиизоексил 3 циклохексен Карбоксалдехид, лимонен, циклохексенски карбоксалдех

Как да нанесете био масло?
Био масло се предлага в прозрачна бутилка, която е добро нещо, тъй като можем да видим колко нивото на масло остава в бутилката. Това парфюмирано масло, което е смес от лек аромат и някои билкови съставки, е много лесен за използване. Просто вземете малко количество от маслото и масажирайте в кожата. Най -хубавото в това масло е, че не се чувства тежко и се смесва добре в кожата. Препоръчително е маслото да се използва два пъти дневно в продължение на 3 месеца, за да се покаже най -доброто био масло преди и след резултатите. Ако сте бременна и сте загрижени за стриите, тогава маслото трябва да се използва от началото на 4 -ти месец.

Кога да използвате био масло?
Можеш да използваш

Био масло за хиперпигментация
Био масло за белези от акне
Био масло за пигментация
Био масло за стрии

Това, което прави био масло идеално за използване върху кожата, е неговата активна съставка, наречена Purcellin Oil. Освен това, съставът на био масло включва също масло от лайка, масло от календула, витамин А и Е, Розмаринско масло и лавандулово масло. Тази рядка смес от етерични масла, естествени растителни екстракти и доза витамини го правят ефективно върху гореспоменатите проблеми с кожата.

Плюсове на био масло
Опаковката е добра, тъй като малката дюза като устата на бутилката позволява на потребителя да изтръгне желаното количество масло, без да губи излишно масло.

Маслото се смесва добре, когато се масажира в кожата при правилни кръгови движения.

Маслото е леко тегло, лесно за използване и не твърде разхвърляно.

Това масло изсветлява белези бързо, когато се прилага редовно върху засегнатата площ на тялото.

Маслото може да се използва за подхранване и овлажняване на сухата кожа по лицето и ръцете.

Може да се използва във всички части на тялото ви.

Той е един от най -добрите сред маслото за белези.

Био масло преди и след разтягане резултатите са забележителни.

Минуси на био масло
Маслото е малко скъпо при Rs. 450/-

Мирише на масло за коса (макар че това всъщност не е проблем за мнозина).

Маслото не е подходящо за мазни типове кожа.

Възрастовите петна и тъмните петна по лицето избледняват само до видима степен.

Присъда
Био масло е добър продукт, който главно изсветлява всякакви маркировки за изгаряне, стрии и белези, но не показва такива резултати, когато работи на тъмни петна върху застаряващата кожа. Маслото може да се използва на сухото лице за подхранване и може да помогне да се отървете от дехидратацията, но не и каквото и да е подходящо за комбинацията или мазния тип кожа, тъй като може да причини пробиви на кожата.
Опитвали ли сте био масло? Искате ли да опитате? Пуснете мислите и коментарите си!
Източник на изображения: Pinterest