Category

Седмична актуализация на новините

като тези публикации? Спажете с нас в Twitter или Facebook – това е редактираната версия на това, което четем! (Също така туитираме, ако чуем за страхотна продажба с нашата емисия Corporettedeals Twitter.) Можете също така да се съобразите с нас в Pinterest, Instagram или от нашата RSS емисия.
Търсите някои нови открития за вашия гардероб за пролетна работа? YouLookFab използва шест съвета за бизнес-ежедневни парчета.
Обичайте работата си обсъжда най -типичните причини, които жените адвокати мислят да напуснат професията. Съответстващи ли са на това, което сте чували от колегите, които вярват, че го наричат?
Блогът на Sinosphere на New York Times разглежда ново проучване на Китай, което откри, че запазването на по -висока част от жените в бизнес съвети намалява измамите.
Тази история на NPR разглежда ново проучване, което надхвърля горещата тема на момента, заплатите на жените – както и актът на договаряне на по -високи.
Свързана история във времето излага, че търсещите работа на жените са склонни да управляват премахването на позиции, които се нуждаят от стереотипно мъжки черти като увереност.
Хм, „Как да оставим работа в 17:00. както и все пак да получите каквото и да е направено ”? Това включва ли стартиране на работа в 5:00 ч.? Въпреки че тази публикация на блог на Forbes може да не изведе всички вас през вратата в 5:00, включените идеи за ефективност все още си струва да се прочете.
Lifehacker проверява KitEstring, уеб приложение „за всеки случай“, който може да направи вашата мама малко по -малко разтревожена от вашите дейности за запознанства в интернет.
Какво е това за сватбата на шефа ви? О, чакай, това е мениджър сватба? Над законодателството обяснява.
Ако просто завършвате данъците си (не се притеснявайте, няма да съдим), PopSugar Wise Living има осем идеи в последния момент за оставане в точност.

Пропуснахме ли нещо? Добавете ги тук или ги изпратете на news@corporette.com. Кажете благодаря на вас!