Uncategorized

Светкавица на 5 филма, които ни дадоха кино и религия на целите за работно облекло

, са две неща, които диктуват индийското общество. Те не могат да бъдат разделени, но и в крайна сметка объркващи много от нас. Както когато те се използват на мястото на другия, когато това се отнася до обличането или воденето на живота ни.
Докато религията учи жените как да се обличат, именно киното учи съвременната съвременна жена как да се облича за работното място.

[Също така прочетете: Стилно работно облекло за зимен сезон за жени в Индия]
Превеждаме ви през пет такива боливудски филма, които вдъхновяват обличане на работното място. Със сигурност ще харесате опита, направен от тези филми, за да направите целите на работния износване в основен приоритет на работното място.
Пику
Deepika Padukone много заслужи наградата за най -добра актриса за филма Piku. Не само за ролята на сценария за нея от режисьора Шооджит Сиркар, но и нейното чувство за стайлинг във филма.

Ако си спомняте филма Piku, Deepika Padukone изигра ролята на архитект, който управлява собствена фирма. Това не означаваше, че тя е облечена в скъпи силови костюми, които човек вижда в корпоративни коридори, но интелигентни изглеждащи курти, които й придават женствения и остър вид.
Шик тя погледна почти във всеки кадър на филма, когато се отправи към офиса в Куртас, сдвоени с интересни дъна.

И тук нямаше дизайнер на висок профилиран мод, но дама, наречена Veera Kapur, която направи дизайна на костюма. Имаше всякакви умни и сила в външния вид на Диепика и Курта.
Като цяло, Piku беше достоен, тъй като почти предизвика усещане за постижение при жени, носещи индийско облекло на работното място.

Източник: Desimartini.compk
Спортната къса коса накара Анушка Шарма да играе ролята на журналист във филма „ПК“ без усилие.
С помощта на двама дизайнери на костюми Manoshi Nath и Rushi Sharma, андрогинният вид на „Jagat Janani“, изигран от Анушка, се натъкна като добре дошъл бриз във филмите в Боливуд.

Що се отнася до грима, нямаше товари и натоварвания от палачинка, които се напъват на Yami, просто фини голи грим и занижени аксесоари.
Източник: CoveringMedia.com [SC: MediaD]
2 състояния
Като служител на корпоративната индустрия, Анания, изиграна от Алия Бхат, сложи невероятно добре индийския си вид. Chic Kurtas, разработени от Pied Piper в Индия в Couture, развивайки Маниш Малхотра, много засили женската страна на Алия, като същевременно запазва чувството си за свобода в корпоративната обличане непокътната.
Куртите, носени от Алия във филма, бяха много повече от фината страна, която й придаваше умна и шикозна персона, а не видът „беденджи“.
Източник: Desidime.cominkaar
Добре е да видите боливудски героини да експериментират с роли и облекло във филми. Едно такова произведение на наслада беше Chitrangada Singh, който играе рекламен професионалист във филма Inkaar.
Костюмите на Читрангада са разработени от Рик Рой и Нихарика Хан. Това, което го направи различен, беше, че те бяха смесица между интелигентния офис обличане и остър стил. Ето защо Читрангада със сигурност се разтърси в шикозните си рокли, стилни токчета и остри аксесоари, които почти формираха душата на филма. Сигурен съм, че не може да има Inkaar към комплиментите, които се появиха по пътя й.
Източник: BuzzIntown.com [Прочетете също: Модното облекло за жените се декодира]
Това беше опит да ви преведе чрез обличане на власт, който е израз на силови игри в корпоративния и медийния свят.
Надяваме се, че сте харесали начина, по който целите за работа на работа правят интересна промяна днес. Това е нещо, което ви дава свободата да носите и изразявате езика на тялото си в ясни изрязани условия.
Кажете ни кой филм отбеляза по -горе е най -добрият, който дава цели на работното облекло на индийската жена.