Category

Давали вашите гласове, това са модните лица

с толкова много церемонии по награждаване, събития, въведения от книги, както и много много повече социални събития, които се случват из града, ние сме длъжни да се натъкнем на точно същия стил, изложени от две различни знаменитости.
Наскоро нашите любими на Боливуд стилове са жонглирали паметта ни, извеждайки на преден план, привлекателността на модните лица. проверен заедно за някои забавления в средата на седмицата-

Kangana Ranaut v/s alia bhatt
Наскоро идентифицирахме Kangana, правейки стил на маниер в Erdem за екипировката на H&M. Както и в момента, в който поставихме очи на този външен вид, имахме усещането на Dejavu. Именно Алия Бхат беше идентифицирана, правейки подобен стил.
Докато Kangana добавяше изгладен деколте бял връх под панталона заедно с чифт ужасни нюанси, Alia избра да направи по -лесна версия на стила Erdem X HM. Kangana избра поразителни контрастни червени токчета, както и чифт Geek Tom Ford очила, за да закръгли стила си.

Alia bhatt v/s tisca chopra
Алия Бхат наскоро беше идентифицирана, правейки стила на разделянето на шоуто на Vogue BFF. В хрупкав бял декс тениска, както и черни кулоти, Алия изглеждаше отпуснато, но все пак закачливо.
Правенето на точно същия стил беше Tisca Chopra в стартирането на книгата Soha Ali Khan. На хрупкава бяла риза DKNY тя избра да добави ярки, както и елегантни кулоти на Кейт Спайд, както и Sophia Webster токчета, за да закръглят иновативния стил.

Demi Lovato v/S Kareena Kapoor
Атрактивният стил на Червения бибху Мохапатра, който Кариена Капур избра за въвеждането на книгата на Соха Али Хан, беше идентифициран по -рано на Деми Ловато.

[SC: MediaD]
Докато Кариена избра черно, както и сребърни токчета, както и голи устни, Деми Ловато избра чифт състезателни червени токчета, както и поразителни червени устни. Кой направи стила по -добре?

Време е да изберете дами! Вземете своя избор, както и споделете мислите си с нас за това кой е направил стила по -добре.
Източник на изображения: Instagram