Uncategorized

Оценка на социалната мрежа за анализ на цвета на интернет

ми повлия да направя всякакъв вид брой неща през последните няколко години (някои страхотни, някои съмнителни), но един от най -добрите беше резервирането на a „Color Consult“, за да откриете нюансите, които ласкаят косата ми, както и тона на кожата.
За някои хора този тип неща е очевиден. Не съм от тези хора. След почти четири десетилетия на тази планета все още нямах концепция какви са тонове на кожата ми, както и докато разбрах, че гравитирах към специфични цветове в гардероба си, както и не други, не можех бързо да определя модел. Напоследък полагах внимателни усилия да „купя по -добре“, както и наистина се надявах, че стесняване Етикетите все още са включени.
Опитах да продуцирам цветни; Майка ми опита вашия цветен гуру – ето нашите оценки на нашите приключения в интернет анализ на цвета!
Читатели, мислили ли сте някога да „свършите цветовете си“? Имате ли някакъв вид оценки, които да споделите в услугите за анализ на цвета на интернет?
N.B. Елизабет, както и майка й платиха и за двете услуги от джоба; Тази публикация не е спонсорирана от нито една от компанията.
411 за анализ на цвета на интернет
Концепцията за анализ на цвета не е нова. Всеки, който е оживял през 80 -те, най -вероятно има предвид феномена „Цветът ми красив“ поп култура. Не съм експерт, но общата концепция е, че всеки има своя собствена цветова палитра, базирана на своята ясно изразена коса, око, както и на цветовете на кожата. Най -добрите цветове подчертават вашите функции, докато грешните цветове могат да ви накарат да изглеждате изтощени или измити.

{Свързани: вашите предпочитани цветове за вашия работен гардероб}
Цветните палитри са назначени различни сезони: пролет, лято, есен, както и зима. На изключително високо ниво цветовете на зимния сезон са страхотни, както и дълбоки (помислете за бижута тонове), цветовете на лятото са страхотни, както и меки (меки блус, лилави, зеленина), пролетните цветове са топли, както и меки (щипки, жълти , камила), както и есенните цветове са топли, както и дълбоки (ръжда, chartreuse, кафяв, бургундски). Сред тези сезони има вариации, така че, например, ако сте някъде между есента, както и зимата, може да се окажете с цветова палитра „дълбока есен“, която включва най -богатите, най -тъмни нюанси в The Есенно семейство.
Нашите приключения с анализ на цвета на интернет
Предстои ни събитие за сватба на домакинството, така че майка ми, както и всяка от тях, опитах различно в услугата за анализ на цветовете в интернет, за да подпомогне стесните ни разглеждане на тоалети.
Моят опит с продуциран цвят
Използвах произведени цветни. Процесът беше доста лесен. Изпратих поредица от селфита с различни цветове, драпирани над раменете ми. Те съставиха няколко дни по -късно, като поискаха няколко много повече варианта, както и няколко дни след това получих резултатите си. (Те заявяват на сайта, че са необходими 30 дни, но аз го получих много по -бързо!)
{Свързани: Точно как да произвеждате гардероб с капсули за работа с предпочитаните от вас цветове}
Получих изчерпателен имейл с обяснение на тона на кожата ми, списък от 20 нюанса, които допълват моите функции, някои предложения за цветове, които трябва да избегна, както и някои грим, както и препоръки за лак за нокти. (Имайте предвид, че предложенията за грим са от BeautyCounter, което е MLM, но можете също толкова бързо да използвате предложенията за сянка за закупуване от други марки.)

Открих, че съм страхотна зима, така че трябва да търся главно дълбоки тонове на бижута. При условие, че варианта между Emerald, както и Olive, Emerald ще бъде много по -ласкателен. Ако разглеждаме люляк или аметист, избирам аметист. Пакетът е на цена от 180 долара, но те изпращат редовно промоционални кодове в списъка си с пощенски пощенски пощенски пощенски съобщения.
{Свързано: Точно как да добавите цвят към работния си гардероб, когато обикновено носите неутрали}
Опитът на майка ми с вашия цветен гуру
Майка ми използва вашия цветен гуру, както и това беше по -малко изчерпателен процес, но вярвам, че резултатите са били подобни. Тя изпрати бърза серия от селфита, както и получи както цифрова, така и физическа цветна карта с най -добрите си цветове върху нея. Тя е „Здрач зима“, която изглежда е различно, най -високо качество на комбинацията от страхотната зимна сезона, която получих. Бях малко изненадан, тъй като съм много по -справедлива кожа, отколкото тя, с по -светли очи, както и малко по -лека коса. Независимо от това, цветовата комбинация изглежда работи красиво и за двама ни! За нейните надградихме от предварителния пакет, за да получим цялостна комбинация от грим, както и получихме фантастични препоръки за различни естествени, за да забележатспособен изглежда.
{Свързани: Отпечатъци, както и личен стил: Кои отпечатъци, както и структури са „Вие“?}
Вашият цвят Guru Bundles разнообразие от 155 долара, който включва цветна карта, както и „Color Glow Report“, до $ 245, която включва грим картата, както и Color Coloncy Consult, до $ 545, който включва 45-минутен видео чат с основателя . Взехме майка ми пакета от 155 долара с добавка от 40 долара за грим картата.
Нашите прегледи на анализа на цвета на интернет: Да или Ней
Като цяло и двамата бяхме възхитени от резултатите, както и вярвам, че и двамата сме използвали информацията, за да отсечем някои продукти от нашия гардероб, които не работеха за нас. Очевидно можете да носите каквито и цветове да искате (все още вися на маслинов блейзър, който обичам), но процесът определено ми е помогнал да сложа пръст защо достигам до някои продукти много повече от други, също както в идеалния случай ще помогне за пренасочване на покупката ми в бъдеще.
Читатели, кажете: Случвало ли ви се е някога да сте имали анализ на цвета на интернет или по друг начин „ли сте направили цветовете си“? Така или иначе, какви са предпочитаните ви цветове, които да носите за работа, както и през почивните дни?
Снимка на склад чрез снимки на депозити / alterphoto.