Category

История на Bestia – линия за облекла с сюжетна линия

Bestia Story Garments Line има двама основатели – Джордж Дулос от Ливърмор, Калифорния, както и замъкът Луис от Церес, Калифорния, както и беше продуциран, докато те отидоха в Деври Университет в района на залива на Калифорния. Луис се изчерпа да работи за друг бизнес, така че избра да започне собствената си компания. Откъсвайки се от формата на търсене на просто паричен комфорт, както и сигурност, Луис призна базите на компания, която повлия на хората (особено младите) да се съобразят с мечтите си, както и да използват своите таланти. както и за това, че той се нуждаеше от задна история, на която много продукти днес липсват, както и не надхвърлят наистина достъпните изкуства. Луис го поставя грубо:
„Какво е задната история или подсказва за дизайните? Използването на нещо върху тялото ви трябва да ви определи, както и в това, в което вярвате, колкото и много от тениските, които имах, бяха само случайни стилове или бизнес лога. Вярвах, че може да се справим по -добре. ”
В резултат на това Bestia Story Garments има тениски със стилове, споменаващи сцена или част от по -голямата история. Това е история, която се свързва във всичките му стилове, както и в творения, история, която те се надяват, има положително влияние, както и влияе на хората да се притесняват, както и да спазват мечтите си.
Засега историята има 3 знака, както и 1 глава, като 2 -раният се предлага в бета режим като визуализация за феновете, които се абонират.
Историята на Moonbestialil Nicholbestia има силна връзка със своите клиенти, както и публична като цяло, като непрекъснато се свързва с техните мнения, както и с възможностите по отношение на бъдещите продукти на линията. Блогът е доказателство, че те непрекъснато държат обществеността на пръстите на краката си с конкурси, подаръци, както и отстъпки, когато е възможно като награда за коментари, както и подкрепа, в допълнение към включването в общността.
Стиловете са оригинални, както и ще ви харесат героите, когато разбирате историята зад тях, въпреки че вибрацията на Тим Бъртън ще гарантира популярност, дори ако не проверите историята. Тениските са с прилична цена, както и те също имат шапки за щракване, луксозни играчки с героите, както и с плакати.
Свържете се с Facebook, както и с Twitter, както и ги оставете да разберат в какво вярвате – те ще се свържат с вас, както и със сигурност ще обмислят вашата гледна точка за бъдещи продукти!
Глава 2 F.E.A.RCHAPTER 2 F.E.A.RARTEMIS CITYREACH за лунния Bestialil Nichollonely Hillthe Moongrey Power Sign Snapback Hatbestia Бейзбол зъби Любовни луксозни играчки:
Bestia Луксозна играчка (ръчно изработена) Lil Nichol Луксозна играчка (ръчно изработена) и скоро ще бъде пусната – Hoodies, които имат наистина страхотна презентация:
Storybestia Story
0/5 (0 отзиви)