Category

Как да носите: Идеи за облекло с плоски обувки

Как да носите: Идеи за облекло с плоски обувки – единственото нещо, което много модници имат проблем, когато става въпрос за апартаменти, е, че те могат да бъдат твърде небрежни и твърде приложени че те не излъчват тази гламово вибрация и онамфът, от който се нуждае облекло.

Как да носите: Идеи за облекло на плоски обувки

Ако не сте твърде загрижени да изглеждате бляскави и ритци за ежедневен външен вид, апартаментите биха направили страхотни ежедневни обувки. Ето няколко съвета как да се измъкнете с носенето на апартаменти всеки ден. Няма нищо като добър чифт основни, но шикозни и стилни апартаменти, които да носите, когато бързате и нямате време да решите с какви обувки да сдвоите облеклото си. Наличието на основните стилове, както и неутралните цветове във вашата колекция, ще ви позволят да добавите тази вечна класическа вибрация към вашето облекло за миг.

Как да носите: Идеи за облекло на плоски обувки

Трябва да имате доста добро количество обувки, от които да избирате, за да съответствате на ежедневния си външен вид и принасянето на ярки цветове и сладки модели ще ви помогнат в това. Ако все още не сте натрупали империя от апартаменти, можете да започнете с наистина безопасни, но забавни и носими цветове като розово, тил, слънчево жълто и подобни. Можете също така да започнете да добавяте отпечатъци от двойката за печат на Animal Animal до, по -късно, по -дръзки и приключенски като отпечатани апартаменти като поп арт.

[SU_Slider Source = ”Медии: 4202,4200,4199,4197,4196,4195,4194,4193,4192,4191,4190,4189 ″ лимит =” 14 ″ връзка = ”привързаност“ на ширината = ”520 ″ =” 860 ″]

[IMG]