Category

Как да предложим с политически беседи в офиса

точно как се справяте с много религиозни, както и политически разговори в офиса – особено ако не сте съгласни с него? Посетители се чуди:
Бихте ли могли да направите публикация за политиката в офиса? Аз съм умерен либерал, както и моят метод винаги е бил да предотвратяват да говоря за политика на работа, освен когато се изисква да обслужвам нуждите на клиент (т.е. анализиране на наклони на съдия или насочване на клиент към PR/лобиране специалист). Сега откривам себе си в малка фирма (около 35 адвокати) в консервативен, евангелски регион, както и политическите разговори са изключително типични в моя кабинет. Някои от партньорите с офиси в близост до моята непрекъснато правят насмешливи коментари за президента Обама, както и за неговите политики, Либералната програма, Либералните медии и др. В някои случаи критиките се впускат в половите въпроси. Откривам много от нещата, които заявяват, че са доста обидни. Опитвам се да предотвратя участието в разговорите колкото е възможно повече, така че те да не ме питат какво мисля, но не мога да помогна да ги подслуша. Имате ли някакъв вид насоки за това как да се справите с тази ситуация, освен (или до) напускане на фирмата?
Yeouch. Говорихме за избирателната политика в офиса преди много години, в допълнение към натиска от страна на колегите да предоставят на благотворителните организации в офиса (което в някои случаи се впуска в политическата сфера), но не сме говорили нито в наистина в наистина в един истински дълго време. (Също така говорихме за това как точно да се справим с него, когато вашите колеги са сексистки прасета.)

Любопитно ми е да чуя какво заявяват посетителите тук, но в тази конкретна ситуация това изглежда като проблем във формата. Огромно време, писма за финансиране, основен проблем с формата. Изглежда, че не сте съгласни или уважавате техните мнения относно политиката или религията, както и смятате, че и вашите мнения няма да бъдат уважавани. Не само е неприятно, както и неудобно по време на работа, но честно казано вярвам, че перспективите ви за професия също са ограничени, тъй като по форма е основна причина, поради която хората се повишават (или не). И така: За вас е време да се преместите.
Остават две притеснения. Първото: Точно как да откриете място с много по -добро прилягане? Особено ми е любопитно да чуя какво казват посетителите. Като колега умерен, винаги е изглеждало далеч по -просто да откриете групи в крайната лява или далеч най -доброто, а не да откриете умерена група. Може да искате да направите това, което направих – съсредоточете се върху ниша, която можете да изостанете 100%, както и да видите дали можете да се примирите с хората в тази ниша. Още един избор, за който може да си струва да помислите дали вече сте разпознати в обща практика: да започнете собствена практика, където поне можете да изберете с кои клиенти работите. Работата с рекрутер или Headhunter също може да ви осигури много по -добро изживяване, тъй като той или тя може да разбере характера на фирмите, преди да кандидатствате.
Второто притеснение, което остава, е: точно как да се справите с неудобството, докато сте там? Преди съм писал за това как точно да променя темата за разговорите, но точно тук (особено по отношение на проблемите на половете), добре е с уважение да не съм съгласен с хората или да посочваме невежи или фалшиви предположения, на които се основават техните мнения. (Предпочитана стратегия за посетители от последната ни дискусия: да ги помолите да обсъдят шегата, тъй като не разбирате защо е смешно.) Ако това бях аз, за ​​моето лично щастие бих се опитал да стоя далеч от това, че наистина натискам проблема – Под въпрос, че ще промените техните мнения – обаче това каза, че всеки разговор е различен. Още един вариант: Опитайте се да преместите офиса си далеч от хората, които правят коментарите, както и вижте дали атмосферата е различна в още един ъгъл на сградата или на още един етаж.

Отговорите ми може да са различни, ако тези коментари са дошли от малка група хора в офиса, или ако наистина са се отклонили от сексизъм или мизогиния – както и на посетителите все още може да искат да говорят с адвокат по трудовница или с HR – колкото и да е това, колкото и да е Струва ми се от имейла на посетителите, че това е офис култура, която е просто грешна за нея.
Читатели, как точно сте се справили, когато религиозните или политическите беседи са били типични във вашия кабинет? Точно как се премествате (и точно колко бързо можете да се преместите), когато сте идентифицирали, че има проблем с формата?
На снимката: Гласувайте Исус Христос, първоначално качен на Flickr от Quinn Dombrowski.