Uncategorized

Етикет на дънното яке: Това са политиките, които трябва да следвате

Етикет на дънното яке: Това са политиките, които трябва да следвате
02/06/2022, публикувано от Alanic Global

Въпреки че якетата от деним са били в стил и извън стил и всъщност много пъти, това е 2022 г., не се притеснявайте, носенето на дънкови якета е абсолютно приемливо днес! Те са в тенденция и много в стил!
Въпреки това, не можете да си партнирате с дънково яке с почти всичко от гардероба си. Трябва да сте умни и внимателни, за да изберете артикулите, за да ги сдвоите.
Уверете се, че знаете тези DOS и не, преди да спортувате пред приятелите или приятелката си!
Отидете за затруднени якета
Дребените якета създават доста бръмчане в наши дни. Това е времето на дупки, разфасовки и нишки, стърчащи от дънковото яке, времето на спортуване на „затруднено яке за дънкоубия“. Известен производител на дрехи носи готина колекция от дрехи на едро на едро Европа, включително елегантни бедини от дънкови ракета!
Не изпадайте в „различни цветове“ изкушение
Уверете се, че винаги избирате сини или различни нюанси на синьото, въпреки че се предлагат други цветове, тъй като синьото винаги се счита за класика.
Правете екип с Chinos
Chinos винаги работят добре с дънково яке. Всъщност, когато се съмнявате, изберете Chinos. Те помагат за създаването на по -голям контраст, тъй като текстурата, с която идват, е много различна от тази на дънково яке. Просто се уверете, че никога не изберете един и същ цвят и за двете. За даден случай чифт тъмносини чиноса е голямо не-не с тъмно синьо дънково яке. Въпреки това, благодарение на контраста в текстурата, можете да се приближите!
Не съвпадайте с цвят
Все още живеят в времената, когато се смяташе, че леко дънково яке с подходящ чифт дънки е готин? Събудете се, когато са изминали тези дни! Това е ерата на контраста. Ако обмисляте избледняло синьо дънково яке, тогава го клубовете с черни или индиго цветни дънки. По същия начин, ако това е по -тъмно цветно яке, тогава го партньор с по -светли цветни дънки.
Изберете за плътно прилепване
Както при всяко друго парче облекло, винаги се уверете, че вашето яке за дънките ви пасва просто перфектно. Имайте това предвид, че дънковото яке винаги трябва да бъде прилепнало и никога не трябва да е прекалено стегнато. Тъй като денимът е доста твърд материал, ако го носите твърде стегнато, той ще ограничи движението ви, което от своя страна ще изглежда неудобно за всички около вас. От друга страна, ако го носите твърде свободно, тогава ще създадете впечатление, че носите дрехите на баща си.
Кажете „не“ на ризи с бутони или якички
Разбира се, можете да експериментирате, но след това тениска с яка или копче, заедно с дъско яке, не е твърде известна. Тенирката ще бъде тотално несъответствие за нея и тоалетът ви със сигурност няма да се чувства или изглежда много естествен. Дори и да станете безгрижни, с „„ не бих могъл да се интересувам по-малко “на отношение, все пак една идея би била да се уверите, че вашата тениска за бутони дава ежедневни вибрации и не е нещо, което изисква вратовръзка или лък.
Вие ли сте търговец да имате своя собствена изключителна колекция от дрехи? Уверете се, че се свържете с един от най-известните доставчици на дрехи по поръчка!
Етикети:
производител на дрехи Европа
производители на дрехи в Европа
Персонализирани производители на дизайн на дрехи
Персонализирани доставчици на дрехи
Персонализирано облекло на едро
Облекло на едро Европа
Производители на дрехи на едро в Европа
Облекло по поръчка на едро
Производители на дрехи по поръчка на едро

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари