Category

Художниците допринасят с нови стилове за тениска фабрика

Ново произведение на изкуството се добавя към сайта на тениската фабрика всеки ден от нашите дизайнери, които допринасят. Всички те са квалифицирани художници, с изключително различни стилове, които ви предлагат отпечатъци, обикновено използвани за отпечатване на тениски, но това е само ограничение на въображението. Можете да ги използвате за голяма гама от продукти.
Всички изпълнители допринасят за 2 основни категории: стилове на тениски, както и пакети за вектори, които са заседнали с оригинални векторни аспекти, които можете да използвате, за да създадете свой собствен дизайн/печат. както и ако сте собственик на печатен бизнес или се стремите да произведете голям брой отпечатъци, тогава можете да получите дисконтова ставка, ако изберете един от пакетите.

Всяка от тях се състои от 200 дизайна на тениски, както и цената варира в зависимост от точно на колко години са шаблоните. Разходите започват от $ 200 за пакет, както и пакетът Mega Bundle Edition е 2400 долара (за 1200 шаблони за тениски).
Фен ли сте на цифровия печат – и вие ви обхванахме. Дизайнерът Vlad ISAC използва 100 от своите DTG стилове със 70% отстъпка, ограничена оферта, която скоро ще бъде прекратена. Вашият принтер ще хареса тези дизайни на тениски!
И, разбира се, вие също можете да бъдете дизайнер на нашия сайт, с 30% компенсация, както и общ достъп до вашия акаунт, където можете да обработвате продукти, поръчки, както и информация за профила. Започнете тук и можете да сте част от нашия екип.
И бъдете нащрек за продажбата на Черния петък, която ще бъде онлайн по -рано, отколкото си мислите. Индикация за нашия бюлетин, както и да бъде първият, който разбира!

Разберете, когато започнем продажбата на Черния петък

0/5 (0 отзиви)