Uncategorized

Предложения за красота за зодиакални знаци: Носете грим според вашия слънчев знак

, може би сте чували това хиляда пъти- „Според вашия зодиакален знак, не бива да правите това“. Е, нека добавим още нещо към този списък. В тази статия ще говорим за всички предложения за чар, които трябва да следвате според вашия зодиак.
Предложения за красота, както и предложения за грижа за кожата за зодиакални знаци:
Със сигурност не е трудно, както и бързо насочване да следвате предложения за грижа за кожата или предложения за чар за вашите зодиакални знаци, но да, някои изследвания със сигурност са вложени в него, така че можете да бъдете сигурни, че тези най -добри предложения наистина ще работят за това ти. Да започваме.

[Също така прочетете: гримът на очите въз основа на вашите зодиакални знаци]
1. Огнената красота Овен
Вие сте от знака на огъня, както и обичате увереността си. Жените от Овен никога не се отклоняват от предложенията за грижа за кожата или предложения за грим, както и биха били достатъчно уверени, за да опитат всичко! И така, този най -нов процес на чар за кръвопреливане, популяризиран от Ким Кардашиян, добре, една жена от Овен просто може да го опита!
Celeb Twin: Сара Джесика Паркър

2. Трудната красота на Телец
Те са знака на бика, както и за тях предложения за очарование за зодиакални знаци може да не са толкова удобни. Независимо от това, практичността е това, което виждат в предложенията за грим, както и съветите за грижа за косата. И така, те биха искали да видят предложения за очарование, които няма да им губят времето. Те ще обичат най -вече неутрални, както и земни тонове за грима си.

Celeb Twin: Джесика Алба

3. Красотата на двойните Близнаци
Вярно на знака си, очарованието на Близнаци е професионалист при смесването, както и съвпада с нейния чар. Така че един ден може да се интересува от предложения за грим за блясък, както и онзи ден, че може просто да премине към тъмно лилаво. Да, тя е такава!
Celeb Twin: Анджелина Джоли (лесно прави това най -привлекателният зодиакален знак, извинява ни, може да сме малко пристрастни!)

5. Красивото лео
Дайте на жената Лео някои предложения за коса, както и тя би ви обожавала. Да, жената Лео е обсебена от косата си, както и ще направят всичко възможно, за да запазят косата си по този начин.
Celeb Twin: Дженифър Лопес

6. Стилната Дева
Силната точка на Девата е нейната класа. Тя обича да го държи елегантно, както и стилна, така че ще видите, че тя е всичко методична с грима си, както и ще избере онези марки, които са без жестокост, тъй като тя вярва в това. Но в същото време тя е изцяло безумна, както и може да вземе света с буря!
[Също така прочетете: Трикове за чар за вземане на най -добрия си селфи]
Celeb Twin: Cara Delevigne

7. Балансираният чар Везни
Тъй като този чар вярва в баланса, библиотеките винаги ще избират цветове, които са спокойни, както и любезни, както и не твърде много. Те имат естествена склонност към по -леки цветове, както и много голи червила ще отговарят на тези великолепни дами.
Celeb Twin: Кейт Уинслет

8. Чувствен Скорпион
Скорпионите обикновено са много чувствени, както и са доста потайни. Създаването на очи е тяхното нещо, както и най -вече ще ги видите да концентрират мнозина върху грима си за очи.
Celeb Twin: Aishwarya Rai

9. Сладкото Стрелец маце
Мацето Saggi обича грим с прясно лице, както и тя винаги ще изглежда най-младата, независимо какво. Свежи устни, както и тонирани бузи са нейно нещо. Тя също е много възмутителна, когато се отнася до обличането.
Celeb Twin: Кристина Агилера

10. Спокойният Козирог
Дамите Козирог са най -сортираните дами на партидата. Те обичат грима, който е невероятен, както и спокойни, както и маслини, сиви, дървени въглища са техните неща.
[Също така прочетете: парфюм за вашите зодиакални знаци]
Celeb Twin: Камерън Диас

11. „Ексцентричният“ Водолей
Звездният знак, който ще хареса всичко от обикновените- дамите от Водолей обичат да експериментират с грим, както и те обичат да играят с всичко блестящо, както и лъскаво. Можете да ги видите с някои от най -ексцентричния грим (синя, както и зелена коса, някой?)
Celeb Twin: Chloe Grace Moretz

12. Хидролюбивите Риби
Това е един знак, който е верен на неговата природа, обича всичко на базата на водата. Така хидрозолите, хидропропритите, както и всички онези невероятни предмети за грим за вода се обожават от тази красота. Тя обича да го запазва спокойно, както и спокойна, както и обича само малко грим.
Celeb Twin: Оливия Уайлд

Сега, когато знаете какъв е вашият стил, уведомете ни, ако ги следвате!
Източник на изображения: musely.com, pinterest.com