Category

Пътувайте удобно, но стилно в перфектните парчета за дрехи за жени за 2018 г.

пътувайте удобно, но стилно в перфектните женски дрехи за 2018 г.
31/01/2018, публикувано от Alanic Global
Независимо дали е от заредените влакове в някоя друга страна или с фериботния вози на остров, ваканцията идва с много опасности и перки. Може да се почувствате неапологично мързеливи да пътувате в най -стилните тоалети, но тогава защо не? Стилът няма нищо общо с вашата дейност и дори можете да изглеждате Drop Dead Gustous в пижамата си у дома! Следователно, ако искате вашите снимки в Instagram да изглеждат готини, е време да пътувате със стил, без да се отказвате от вашия комфорт.

Дамите се виждат най -вече да пътуват в огромните прости суичъри или качулки с гамаши или къси панталони, а сега водещите производители на модни дрехи внасят в най -примамливите пътуващи тоалети, които излъчват с функционалност и стил. От денимът до кадифените има безкрайни варианти за избор от магазините на дребно, които се спускат с колекциите на реномираните производители на жени.

Ето някои от удобните и стилни парчета за дрехи, подходящи за пътуване през 2018 г.
Еднодневните пътувания с влак
За пътуванията през летния ден с влак, вие трябва да носите нещо леко, дишащо, но модерно. Бързите пътувания с влак могат да бъдат завършени чрез носене на леките и неограничени парчета. Отидете за лесната рокля от памук в отпечатан стил с тота на дънково яке, ако температурата спадне. Роклите за смяна и подрязаните дънкови якета биха били най -добрият избор, който трябва да изберете. Малката структурирана чанта с прашка с приплъзване на дантелени апартаменти би била идеалните аксесоари, които да ви придружават.
Лесните ветровити фериботи
Ако сте добре да отидете с круизните пътувания и лесните разходи за ферибот, докато почивате това лято, носете нещо, което все пак е удобно. Вместо плътно поставените гамаши или изрязаните панталони, прегръщащи деним панталони, изпробвайте атлетичните вдъхновени шорти и слой върху дънковия връх, ако е твърде ветровито с резервоар отвътре. Флапките обувки с шапка в стил Федора и огромните нюанси биха ви аксесоари перфектно.

Пътните пътувания през уикенда с приятели
Пътните пътувания през уикенда може да са забавни, но и много изтощителни. Забавлявайте се с приятели, носещи нещо фънки и удобни. Отидете за тъмния резервоар и панталоните комбинират и сложете това с прозрачна риза с бутон надолу. Плоските сандали или маратонки с бежово оцветени, отворени тотални тотали биха били идеални, за да добавите малко тире от панаш към вашия дрес код.
Полетите на крос кънтри
Приспособените прикрепени панталони с теглене или панталона с бельо с маншет в каки или бежов цвят с светлинния цвят на половин ръкав или пастелни нюанси хрупкави блуза от фронта и отпечатан шал на шията ще бъдат чудесни за пътуванията на полетните полет. Плоските чехли с изкуствената кожена чанта трябва да направят някаква справедливост като аксесоари към този стил на облекло.

Подобно на жените, красивите мъже също трябва да актуализират своите шкафове и съответните изявления в стила с колекциите за пътуване с пътуване, изведени от водещите и признати производители на мъжки дрехи. Те могат да се преместят от тройниците към отпечатаните половин ризи, панталоните на мъглата вместо донимите, да се разпръснат върху шапките и шапки за шапки като аксесоари и да изберат по -леки опции за обувки вместо обичайните ботуши или маратонки. По този начин, тази година, направете смисъл да промените външния си вид на пътуването си с синтез на комфорт и стил.

Етикети:
Производители на модни дрехи
Женско облекло на едро
производители на дамски дрехи

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари