Category

Най -доброто ръководство за най -доброто спортна кърпа

най -доброто ръководство за най -доброто от правилната спортна кърпа
19/08/2020, публикувано от Alanic Global
Спортната кърпа е първото нещо, което влиза в контакт с кожата ни след потна фитнес сесия. Ето защо най -добрите спортни кърпи не трябва просто да ви помогнат да ви изсъхнат, но и да подхранвате телата си, да закрепите кожата си от микробите, като същевременно помага да осигурите и охлаждащ ефект.
Повечето хора изглежда не се интересуват много от качеството на спортните кърпи, които купуват. Инвестирането в добри кърпи трябва да бъде приоритет, особено ако следвате строга фитнес рутина и искате да поддържате и хигиена. Търговците могат да се свържат с един от отличените производители на кърпи САЩ и да качат колекцията на насипни води, за да направят инвестицията.

Изберете идеалния материал
Когато получавате кърпи, ще чуете много за премиум египетски, турски памук и т.н., но въпреки че тези материали са богати на фибри и луксозни, няма нужда да ги избирате и да харчите богатство, за да получите страхотна спортна кърпа. Много решаващо нещо при избора на материал е, че трябва 100% памук. Потърсете качества като меко, абсорбиращо и бързо изсушаване. По същество трябва да потърсите охлаждащите кърпи за неговата функция за изтичане на влага.
Имайте предвид влакното
Трябва да обърнете внимание на едно нещо, което е качеството на влакното. Повечето спортни комплекти за кърпи, които можете да намерите в магазините, са направени от фибри с къси стойки, които са нискотарифни, но не толкова гладки и издръжливи. Кърпите, изработени от памук с дълъг крак, от друга страна, са по-силни, много по-бляскави и остават толкова добри, колкото новите по-дълго.

Помислете за теглото
Може да не обърнете много внимание на теглото на кърпите си, но това е друг решаващ аспект, който трябва да вземете предвид, когато получавате спортните си кърпи. Кърпите от 300-400 GSM са леки и работят най-добре като фитнес/спортни кърпи, защото изсъхват бързо. Докато кърпите с 400-600 GSM са средно тегло и оптимални като кърпи за плаж и баня.

Alanic Global · Най -доброто ръководство за най -доброто спортна кърпа
Изберете оптималния размер
Точно като материалите и теглото, размерите на кърпата също варират и този, който сте избрали, ще зависи единствено от вашите предпочитания и целта. Редовните спортни кърпи са някъде между 22 и 44 ”и дори могат да стигнат до 24” на 48 ”.
Свържете се с един от изтъкнатите производител на кърпи и бельо и проверете магазина за насипно състояние за примерните дизайни. Можете дори да изберете услуги по поръчка, като пуснете поща до екипа за помощ и посочвате вашите дизайнерски нужди.

Етикети:
Производител на кърпи САЩ
Производители на кърпи
Търговци на едро
Производител на бельо

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари