Uncategorized

Летни работни дрехи: Точно как да изглеждате експерт, когато е горещо

какво трябва да носите – както и да не носите – да изглеждате експерт (и да останете готини), когато е горещо навън? Кое лятно работно облекло са най -добрите? Наскоро получихме две притеснения на посетителите относно опасенията как точно да изглеждаме експерт, когато е горещо.
Първо, посетител М се чуди:
Здравей. На 30 години съм. Аз съм скала, както и ролка. което означава, че работя в музикалната индустрия. В миналото моята задача беше да шаперон на сайта на шоуто. Бях изключително страхотен в работата си. Получих нова задача в Орландо, Флорида, която ме кара да работя на бюро. Сега съм ръководител. Влязох в тази задача през есента, така че имах няколко остатъци от черни вълни, хубав тъмен деним за пране, както и черни суичъри, за да ме преодолеят. Вече е почти пролет (се чувства като лято), както и не разбирам как точно да правя експерт за лятото. Работя в бизнес среда, която помага. Обичам да поддържам целия си цвят в акценти като портмонета, обувки, шалове и др. Нося монохроматични. Това е моят подпис, както и супер гъвкав при стартиране на нов гардероб. Можете ли да посъветвате съкращения, тъкани и т.н. на офис подходящото лятно облекло за наскоро професионална, млада жена като мен, която се опитва да победи топлината, без да се появява като концерт.

Читател не също се чуди:
Насочвам се към D.C. от Калифорния през това лятно време за законен стаж, както и съм в изискване на съвети относно кода на роклята в законния свят, когато е 95 градуса. Работих на хълма в продължение на няколко години, както и (за съжаление) си спомням голяма част от джапанки, както и слънчеви дреси през по -горещите месеци. Предвиждам, че това няма да е ситуацията в правна обстановка/правителствена агенция, но бих искал някои основни формули за облекло, съществени препоръки (е Tweed Taboo?), Както и други концепции за 30 години. стар да изглежда като адвокат, докато се бори с влажността, както и да остане с бюджет.
По отношение на формулировките на облеклото ми е скучен, но те са традиционни с причина: Повярвайте на рокли на обвивката плюс блейзър (да се добави, когато сте вътре), както и хубави, леки панталони (потърсете памук или памук смеси) с хубав тройник, както и традиционен чифт помпи (и в идеалния случай съвпадащ блейзър).

Както отбелязахме преди, естествените материали като памук, коприна, както и бельо ще дишат много повече от неестествените тъкани, така че плащайте интерес за това, когато купувате нови парчета.
(Също така: Платете интерес към инструкциите за пране. Този чифт панталони от 20 долара започва да изглежда по -малко привлекателно – и по -малко от офертата – когато започнат да миризят към високото небе след две употреби, както и единственият метод за изпирането им е да се сдобият те са изсъхнали.)
Някои от нашите предпочитани леки панталони през лятото по -горе: NIC & ZOE / REAVER / OLD NAVY / UNIQLO

Тази публикация съдържа партньорски връзки, както и Corporette® може да прави комисионни за покупки, направени с връзки в тази публикация. За повече подробности вижте тук. Кажете благодаря на вас много за вашата подкрепа!

{Свързано: Какво да облечете за работа през лятото}
Ето няколко от най -добрите ми съвети за бързо охлаждане за работа:
Говорихме за това как точно да останем страхотни по време на топлинна вълна, но точно тук има няколко бързи съвета за бързо охлаждане (или за да останете страхотни, за да предотвратите напълно разрушаването на дрехите ви):
Прост вентилатор, донесена в чантата или чантата ви – да, вие харчите повече енергия, докато сами се почиствате, но битът на полъх може да бъде невероятен, ако сте заседнали на гореща влак платформа
Ледено студена кутия сода, държана срещу вътрешността на китката, гърба на врата или дори гърба на коленете ви
Удобни пакети за лед – има дори висулки, проектирани да бъдат ледени, както и носени!

PSST: Това са някои завладяващи продукти, които да ви помогнат страхотно или да останете страхотни на пътуването си … вижте по -умни продукти като този в нашия магазин на Amazon!

< >

В противен случай: говорихме за това какво да не носим като сътрудник на лятото, какво да не се носи, за да работим като цяло, както и точно как да останем страхотни по време на топлинна вълна – но не и в много луни. Така че нека се преразгледаме!

Встъпително предупреждение: Както отбелязахме в предишни дискусии, това е изключително много ситуация „познайте вашия офис“. Ако обаче работите в нов офис или все още откривате офиса си, трябва да изчакате ООНnull