Uncategorized

Ексцентричната, но облечена, контрастна мода е люлееща се

черно, както и бяло, синьо, както и бяло, червено, както и черно и т.н. Не сте ли уморени от тези комбинации? Поне ние сме! С модната комбинация, развиваща се в жизнено разнообразие от цветове, нека играем различна игра тук. Избягвайте традиционните смеси за известно време, както и смесете в модела на контрастната мода.
Контрастната мода е свързана с противоположностите. Чували ли сте някога „противоположности привлича“? Това се отнася дори за модата. С този модел да избухне като огън, превърнете облеклото си в вид на ритник, като изучите стиловете на контрастните обувки на нашите любими.

Алия Бхат
Бихме искали да посочим Алия като „кралицата на контраста“, тъй като вярваме, че тя е инициирала този модел, който сега е вирусен. По време на филмовите промоции на „Kapoor, както и на синовете“, актрисата изскочи пищни цветове, както и ги сдвои причудливи, правейки силни модни изявления.
В изцяло бяло облекло за Swapnil Shinde с многоцветни обувки Aldo

Тя разтърси Zadig, както и рокля на Voltaire с лаймови екологични помпи Aldo.

За нейния H&M разделя тонизиран в сивкаво синьо, тя танцува краката си в ярко жълти обувки Zara.

Само Alia може да свали доста розови обувки от Vaph с екологичен Dungree от Медисън.

Еша Гупта
Еша беше намерена в Payal, както и в рокля на Nikila, която имаше черно, жълто, както и на прахово синьо игра, както и търсене в плисетата. Aastha Sharma, стилистът, избран за добавяне на оранжев дом с номерирани от CB обувки, за да върти външния вид.

Radhika Apte
Радхика прояви удоволствие по време на промоцията на филма си „Фобия“, като говори контрастен език с краката си. Тя беше намерена в жълто в Медисън, както и в бял райета на чифт само деним с контрастни червени обувки Aldo.

Тя също беше намерена пищна, както и палава по време на промоциите в дом на тениската на Масаба, както и пола ASOS. Тя добави глезена на неоновите екологични обувки ASOS към ансамбъла си.

Прачи Дезай
Изглежда, че Прачи Дезай харесва жълто, както и можем да отложим това от люлеещите се жълти обувки Zara, които използва за своите филмови промоции. Докато е в рокля в Медисън, както и в топ от Зара, както и панталони от Икай от Рагини Ахуджа, тя разтърси погледа с обувките си.

Жаклин Фернандес
Към синьо, както и на сиво облекло от Be the Circus, Jacqueline избран за добавяне на розови помпи от Bubblegum от Leo Studio Design.

[SC: MediaD]
Шрадда Капур
Контрастният стил на обувки достигна до Shraddha по време на филмовите промоции на „Baaghi“, както и тя ни остави озадачени над отчетливата комбинация от цветове. С Алиса, както и с Оливия Блек, както и бялото облекло, тя използва доста розови помпи от Intoto.

Parineeti Chopra
Фантастичната дива с всичките й усмивки извади невероятен външен вид с причудливи неонови екологични помпи от Алдо на черен, както и бял H&M топ, както и пола на Медисън.

Тя изглеждаше абсолютно зрелищна в рокля Zara, сдвоена с постоянно 21 ботуши.

Kajal Agarwal
Каджал изглежда е поразил фантастично за пулпиращия оранжев цвят. Тя избра оранжеви тонизирани обувки, за да се сдвои с черно, както и бяло облекло на Anams на едно събитие, както и сива рокля за смяна от Nimish.

Вдъхновен достатъчно? Имате ли контраст, който бихте искали да опитате? Кажете ни в коментарите по -долу.
Източник на изображения: instagram.com