Category

Готово за носене от Оскар де ла Рента за пролет 2015

Готов за носене от Оскар де ла Рента за пролетта на 2015 г.-тази колекция е идеална за лятото, независимо дали ще брандирате или се насочвате към добра дата. Имате ли очи на парчета от пролетната колекция на Оскар де ла Рента и се чудите как да ги получите?

Колекцията удари всички марки за подписване на Оскар: женствена, безупречно излъскана, буйна с цвят. По -малко конвенционалният, може би, беше по -младият му дух. Клос носеше ресни броги със своя дантелен тройник, къси панталони и палто от джингхам и нямаше недостиг на външен вид на мидриф, най-добре сред тях съкратено а-линия горна и пълна пола с дължина с три четвърти в бяла и черна бродерия.

De la Renta намери вдъхновение на открито, поставяйки сцената с мащабен Gingham в розово, бебешко синьо или черно, преди да се стартира в флорали, които бяха положително навсякъде-приковани до деколтето на фино сензационна розова рокля на венчелист; Ръчно изтеглени в ярки нюанси на жълто и червено върху ефирна плетена смяна; И тъй като къщата е прегърнала безпроблемно, засадил интарсиа в стил на норка или бродиран в цели букети върху бяло персийско агнешко палто.

Вижте някои снимки по -долу за вдъхновени от Looks Straight от пистата:

Готово за носене от Оскар де ла Рента за пролет 2015
Карли Клос (IMG Ню Йорк)
Леоми Андерсън (Fusion)
Наташа Ремарчук (елит)
Алана Цимер (жени)
Алана Цимер (жени)
Дани Вит (следващ)
Таня Катишева (следващия)
Sophie Touchet (Обществото)
Malaika Firth (Ню Йорк модели)
Аманда Уелш (IMG Ню Йорк)
Daria Strokous (жени)
през