Uncategorized

Френски стил Мода: Елюцирайте вибрациите на Uber-Chic

, вярвайки за модата, както и за стил? Тогава вие по подразбиране също бихте вярвали за Франция, както и за Париж! Нали? Двамата просто не могат да бъдат разделени! Независимо дали са пригодени панталони или раирани ризи, апартаменти на Chanel, Mussed-on-Offosent коса или минималистични аксесоари-неговата мода във френски стил или „парижки шик“! Безпроблемна смес от традиционни, както и блясък, тяхната улична мода на улицата прави дори торбистите дрехи да изглеждат изключително секси! Пригоден, но примамлив, тяхната точна наука не е била разбрана. Въпреки това, ние се справихме с някои съвети, както и техники за ръкави, за да ви помогнем да получите някои френски модни концепции, които да украсяват, както и да го вмъкнем в личния си гардероб, както и в стил! Останете свързани!
[Прочетете също: Какво да облечете в Париж, за да изглеждате като Localite]

Възход над моделите с гардероби във френски стил
Франция може да е модният център, но френският определено са против високочестотните, както и краткотрайните прищявки. Те никога не копират нечий друг стил или украсяват нещо изключително натрапчиво, както и малки, стегнати или дори високи. Същността на френските модни концепции е вашето мислене с традиционни парчета, които показват най -добрите ви функции, като същевременно ви поддържат абсолютно удобни! За да разтърсите нещата, варирането се предлага при украсяването на най -новите материали със завладяващи форми, както и текстури! Внимавайте гардероба си с традиционни парчета като Snug Jeans, пуловери от кашмир, черна рокля и т.н., както и работете за установяване на подпис, който просто ви издува!

Неутралите са кралят
Френски стил мода означава да се възприема неутрални земни цветове като черни, кафяви, бежово, бяло, флот или всякакъв вид други голи тонални цветове. Това не прави само смесване и мач, носена проверка, но също така дава възможност за огромна гъвкавост. Френските жени почти носят нищо фантастично, но те схванаха изкуството да добавят поп от цветове, както и да осигурят облекло Някои традиционни аксесоари за френски моден стил, които трябва да имате в изобилие, за да добавите завладяващи вариации към вашия личен стил, както и да погледнете! Ако имате слабост към силните цветове, добавете и червено, което също е доста типично за парижани, макар и като якета или тренч палта.

Вземете назаем от момчетата либерално
За да усъвършенствате гардеробите си във френски стил, опитайте да купите в мъжкия раздел, когато след време! Вземете си парчета като бокседна мъжка риза, няколко просторни панталони или други парчета, които отговарят на вашето елегантно, както и тялото. Смокинг апартамент за жени за всякакъв вид равномерно тържество е вечно модно изявление, което е длъжно да ви раздели във вечерна част, където почти всяка жена би била в рокли. Въздействието на WOW, което трябва да произведете, би си струвало усилията!

[SC: MediaD]

Fit трябва да бъде вашата модна мантра
Модата във френския стил се консумира с разфасовки. Недобросъвестните рокли нямат място. Френските жени са господари на украсяването на рокли с тънки приспособления, които прегръщат тялото на точно правилните места! Дрехите са пригодени, като се съобразяват с най -малките детайли, за да осигурят перфектна форма, както и да подчертаят извивките. Затова отидете за магазини, както и магазини, които могат особено да приспособяват вашите дрехи за вас!

Вземете своя асортимент от най -добри слоеве
Парижката метеорологична държава е известна със своята непредсказуемост. Слънцето може да грее някой ден, както и да вали котки, както и кучета на следващия ден! Следователно чадър, кожени палта, тренч палта, яке и т.н. са присъща част от френската мода! Получаване на тренчкот, ако местността ви изпита мразовити магии или какъвто и да е тип стилни якета, пуловери, както и бомбардировачи са страхотни ансамбли на слоя, за да ви осигурят полиран вид, който е изключително много!

Платете лихви за подробности
Докато украсявате френската мода, бъдете специфични, за да плащате интерес към по -фини детайли като добре маникюрни нокти с перфектен лак за нокти! Дори и да запазят прическата за подстригване, няколко копчета, отменени или риза, полузапечени наполовина, по-фините детайли се разглеждат, за да създадат перфектния отменен вид! Дори и с минималистични аксесоари, както и непредвидени проблясъци на кожата като голо рамо, цялата аура е безпроблемна, както и безпроблемна изтънчена изтънченост докрай!

И накрая, спазвайте стъпките на френските жени, както и роклята, за да ви зарадват изключително! Другите по невнимание ще бъдат впечатлени от вас! Докато завършваме нашето съставяне тук, имайте предвид, за да споделите това, което ви помогна най -добре!
Източник на изображения: pinterest.com